Transport gratuit pentru comenzi peste 200 lei Transport gratuit pentru comenzi peste 200 lei

Termeni și Condiții

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. Elphin Green Garden S.R.L. își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi accesată în această pagină.

 

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor și condițiilor de ultilizare, implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea și reprezintă înțelegerea dintre părți.

 

Relația dintre părți este guvernată de următoarele acte normative:

 

  • OG nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor

  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii

  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianților în relația cu consumatorii și armonizarea reglementărilor cu legislația europeană privind protecția consumatorilor

  • Legea 365/2002 privind comerțul electronic

 

Elphin Green Garden S.R.L. garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.elphingreen.ro și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial ori integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde ori de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau fără acordul prealabil scris al acestuia.

 

Întregul conținut al site-ului www.elphingreen.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, e-mail-uri, scripturi, programe și alte date - este proprietatea Elphin Green Garden S.R.L. și a furnizorilor săi și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul Elphin Green Garden S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

 

Domeniul elphingreen.ro este deținut de către Elphin Green Garden S.R.L. Utilizarea acestei mărci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor și emblemelor, în forma directă sau "ascunsă" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, căutare web) fără permisiunea prealabilă scrisă, este interzisă și se pedepsește conform legii.

 

Produsele prezentate pe www.elphingreen.ro sunt produse și comercializare de Elphin Green Garden S.R.L, colaboratorii și furnizorii săi. Prețurile produselor pot fi schimbate oricând. Verificați prețul final de vânzare înainte de a achiziționa un produs.

Te-ar mai putea interesa și